Helyi közélet

2015.05.13. 10:29

Nyár végéig elérhető az „ingyeniroda”

Az Office 2016-on az utolsó simításokat végzik, de már nyilvános a tesztváltozat.

Az Office 2016-on az utolsó simításokat végzik, de már nyilvános a tesztváltozat.

Néhány alkalmazást már a Windows 10 technikai tesztváltozatában is kipróbálhattak a fejlesztők és IT szakemberek. Már a hétköznapi emberek is bepillantást nyerhetnek az Office 2016 tesztváltozatába, és megoszthatják tapasztalataikat.

Valós idejű követés

Ez azt jelenti, hogy hozzáférhetünk az Outlook OneDrive csatolmányaihoz, és valós időben követhetjük a fejlesztési munkálatokat. Az Excelben például új adatelemző eszközöket próbálhatunk ki. A Microsoft a Build fejlesztői konferenciáján közölt újabb részleteket a megújult Office-­ról, többek között az Office Graph API-t és az Unified API-t ismertették. Az Office Graph API révén az ügyfelek és a fejlesztők hozzáférhetnek az Office Graph-hoz (amely az Office 365 felhasználók adatainak, kapcsolatainak, az általuk igénybe vett szolgáltatásoknak az intelligens tárhelye), kiegészítőket kínálhatnak hozzá és alkalmazásokat fejleszthetnek a használatával.

Ha szeretnénk kipróbálni az Office 2016-ot az őszi megjelenése előtt, letölthetjük a próbaverziót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában