Helyi közélet

2015.04.02. 11:42

Több mázsa vasat lopott el

Debrecen - A debreceni rendőrök elfogták azt a helyi férfit, aki a megalapozott gyanú szerint vasanyagot tulajdonított el egy ingatlan udvaráról.

Debrecen - A debreceni rendőrök elfogták azt a helyi férfit, aki a megalapozott gyanú szerint vasanyagot tulajdonított el egy ingatlan udvaráról.

Egy férfi 2015. március 20-án 19 óra körüli időben telefonon tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére arról, hogy Debrecenben, Zsombék utcai ingatlanának udvaráról eltűnt egy kazán. A helyszínre érkező rendőrök adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként egy helyi férfi került a látókörükbe.

A Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható B. Istvánt 2015. április 1-jén 17 óra 15 perckor Debrecenben, a Siklós utcán elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A 34 éves férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte és elmondta, hogy több mázsa vasanyagot vitt el az udvarról, amit leadott egy MÉH-telepre.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Betörési Alosztály a terhelttel szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában