Helyi közélet

2015.03.25. 16:47

Lopott igazolvánnyal akart pénzt felvenni

Debrecen, Vámospércs - A vámospércsi rendőrök elfogtak egy nőt, aki lopott igazolvánnyal akart pénzt felvenni egy debreceni bankban.

Debrecen, Vámospércs - A vámospércsi rendőrök elfogtak egy nőt, aki lopott igazolvánnyal akart pénzt felvenni egy debreceni bankban.Egy nő 2015. március 23-án 10 óra 50 perc körüli időben egy debreceni bankfiókban lopott személyi igazolvánnyal kísérelt meg készpénzt felvenni, azonban az ügyintéző ezt észrevette és jelezte az éppen ott tartózkodó rendőröknek. A Vámospércsi Rendőrőrs munkatársai a bejáratnál érték utol a 20 éves nőt, akit igazoltattak. Megállapították, hogy a szóban forgó K. Edina egy debreceni egészségügyi intézményből ellopott személyi igazolvánnyal akart pénzhez jutni a bankban. A nőt a rendőrök elfogták és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Debreceni Rendőrkapitányság a terhelttel szemben – szabadlábon hagyása mellett – közokirat-hamisítás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában