Helyi közélet

2015.01.08. 15:02

Pótágyaztak a kórházban

Debrecen - A hét elején kezdődött erős jegesedés következtében hirtelen csaknem 30 százalékkal megemelkedett a főleg kéz- és lábtöréssel, ficammal a Kenézy Kórházba kerültek száma.

Debrecen - A hét elején kezdődött erős jegesedés következtében hirtelen csaknem 30 százalékkal megemelkedett a főleg kéz- és lábtöréssel, ficammal a Kenézy Kórházba kerültek száma. Az intézmény szóvivője arról tájékoztatott, hogy hétfőn 114, kedden 153 beteg kereste fel a baleseti sebészet ambulanciáját. A baleseti sebészeti osztály mind a 128 ágya megtelt, emiatt szerdán már két pótágyat is be kellet állítani. Sőt néhányan a baleseti sebészet gyermekkórtermeiben kaptak elhelyezést.

Szerencsére az elcsúszás miatt beérkezettek közül mindössze egy fő esetében volt szükség műtétre, a többiek ambuláns ellátásban részesültek. Lénárt Beátától azt is megtudtuk, hogy az osztályon dolgozó orvosokon kívül jelenleg ügyeleti időben öt orvos látja el a baleseti sebészet ambulanciájára érkezőket.

HBN-OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában