Helyi közélet

2014.12.16. 19:11

Ma egy olyan országban élünk…

Debrecen - „<em>A gyerekeink értékeit nem a pisiteszt, hanem a Pisa-teszt méri</em>”; „<em>Nem tudunk annyit adózni, amennyit loptok</em>” – ilyen és hasonló szövegű transzparensekkel a kezükben hallgatták a civil szónokok beszédeit a résztvevők kedd este az Y-Gen Egyesület „<em>Nincs hova hátrálnunk</em>” elnevezésű demonstrációján.

Debrecen - „A gyerekeink értékeit nem a pisiteszt, hanem a Pisa-teszt méri”; „Nem tudunk annyit adózni, amennyit loptok” – ilyen és hasonló szövegű transzparensekkel a kezükben hallgatták a civil szónokok beszédeit a résztvevők kedd este az Y-Gen Egyesület „Nincs hova hátrálnunk” elnevezésű demonstrációján. – Nem akarunk olyan országban élni, ahol mindenki annyit ér, amennyije van; ahol a gyerek reggel azért nem eszik, mert állítólag nem éhes, számára ez egy létforma; ahol a hatalmi elit ingatlanjai maguktól nőnek; ahol a hatalmi elit tagjait kitiltották az USA-ból; amelynek kormánya diktátorokat és baltás gyilkosokat ölel a keblére, miközben a szövetségeseitől eltávolodik; ahol a hatalom beleavatkozik családjaink mindennapjaiba, bekukucskál a hálószobánkba, rátelepszik még a gondolatainkra is – sorolta az egyik (magát meg nem nevező) felszólaló.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában