Helyi közélet

2014.12.13. 07:50

Garázdasággal végződött az udvarlás

Debrecen - A rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást az ellen a fiatalkorú gyanúsított ellen, aki betörte az egyik hirdetőszekrény üvegét Debrecenben.

Debrecen - A rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást az ellen a fiatalkorú gyanúsított ellen, aki betörte az egyik hirdetőszekrény üvegét Debrecenben.

A nyomozás adatai szerint 2014. október 26-án 2 óra 25 perckor egy állampolgár telefonon arról értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét, hogy Debrecen, Piac utcán visszatart egy fiút, aki ököllel betörte az egyik hirdetőszekrény üvegét. A bejelentést követően a helyszínre érkező rendőrök elfogták a garázdát, akihez a sérülése ellátása érdekében mentőt hívtak. A 16 éves helyi lakost ezután a járőrök előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A fiú vallomásában elmondta, hogy azért törte be a hirdetőszekrény üvegét, mert nagyon ideges lett, mivel az egyik szórakozóhelyen egy lánnyal szeretett volna megismerkedni, azonban a lány nem foglalkozott vele, hanem inkább egy másik fiúval távozott.

A Debreceni Rendőrkapitányság a terhelttel szemben a napokban befejezte a garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában