Helyi közélet

2014.12.19. 12:34

Beszívott tinédzsert kaptak rajta a rendőrök

Debrecen - A Készenléti Rendőrség járőrei előállítottak egy fiatalt, akinél miután átvizsgálták a ruházatát kábítószergyanús anyagot találtak.

Debrecen - A Készenléti Rendőrség járőrei előállítottak egy fiatalt, akinél miután átvizsgálták a ruházatát kábítószergyanús anyagot találtak.A rendőrök 2014. december 18-án 15 óra 55 perckor Debrecenben a csapókerti vasútállomáson járőröztek, amikor észrevettek egy gyanúsan viselkedő fiút, akit igazoltattak. A fiatalkorú az intézkedéskor zavartan viselkedett, majd a ruházatának átvizsgálása során a Készenléti Rendőrség járőrei kábítószergyanús növényi törmeléket találtak.

A 15 éves helyi lakos elismerte, hogy kábítószert fogyasztott, ezért őt a rendőrök – bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt – előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott. A nyomozók a fiatalkorút gyanúsítottként hallgatták ki.

Ellene a nyomozást – szabadlábon hagyása mellett – kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Debreceni Rendőrkapitányság szakértő bevonásával folytatja.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában