Helyi közélet

2014.11.13. 13:53

Motorosok gyűjtenek adományt két célra

Debrecen, Hajdúszoboszló - A szeretet ünnepéhez közeledve adománygyűjtési akciókba kezd Hajdú-Bihari Motorosok Egyesülete, mert – mint írják –, adni jó! Mint ahogy eddig is minden évben csokoládét gyűjtenek a hajdúszoboszlói árvák mikuláscsomagjába.

Debrecen, Hajdúszoboszló - A szeretet ünnepéhez közeledve adománygyűjtési akciókba kezd Hajdú-Bihari Motorosok Egyesülete, mert – mint írják –, adni jó! Mint ahogy eddig is minden évben csokoládét gyűjtenek a hajdúszoboszlói árvák mikuláscsomagjába.Az egyesület 100 mikuláscsomag elkészítését és eljuttatását vállalta, melyekbe édességeket lehet felajánlani december 4-én 16 óráig az adománygyűjtő akciót régóta támogató egyik debreceni motor- és hangszerboltban (Kassai út 22/A).

Ugyancsak ide várják december 12-ig azokat az adományokat, melyeket a Debrecenben télen is utcán élő, még csak átmeneti szálláshoz sem jutó hajléktalonoknak gyűjtenek. Nekik sálat, sapkát, kesztyűt, takarókat és konzerveket gyűjtenek segítve ezzel őket a rájuk váró nehéz időszak átvészelésében.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában