Helyi közélet

2014.11.22. 20:42

Minden az underground elektronikus zenéről

Debrecen - A debreceni Opera Közhasznú Kulturális Egyesület önkéntesei által második éve működtetett sub.hu online rádió négy különböző zenei irányzatot, és az ahhoz kapcsolódó szubkultúra elemeit, tartozékait bemutató sorozata szombaton az underground elektronikus zenével ért véget a debreceni Ifjúsági Házban.

Debrecen - A debreceni Opera Közhasznú Kulturális Egyesület önkéntesei által második éve működtetett sub.hu online rádió négy különböző zenei irányzatot, és az ahhoz kapcsolódó szubkultúra elemeit, tartozékait bemutató sorozata szombaton az underground elektronikus zenével ért véget a debreceni Ifjúsági Házban.Az irányzat debreceni helyzetének és a 80-as évek végétől tartó történetének a bemutatása mellett egynapos kiállításon voltak láthatók az elmúlt két évtized szórólapjai és plakátjai a legemlékezetesebb debreceni underground zenei rendezvényekről.

Előkerültek az ikonikus tárgyak, a játékkonzolok is. A „robotzene” mellé pedig egy Transformers robotgyűjteményt is megcsodálhatott a közönség.

A programokat éjszakába nyúló buli zárja a Dharma Klub pincéjében .

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában