Helyi közélet

2014.09.11. 13:57

Vastapsot kapott a Régimódi történet a Vidéki Színházak Fesztiválján

Budapest, Debrecen - Az új évad egy nagysikerű vendégszerepléssel kezdődött a Csokonai Színház társulata számára.

Budapest, Debrecen - Az új évad egy nagysikerű vendégszerepléssel kezdődött a Csokonai Színház társulata számára. A Szabó Magda klasszikus regénye alapján készült produkciót, a Régimódi történetet tegnap (szeptember 10-én) láthatta a Thália Színház közönsége. A budapesti teátrum immár harmadik alkalommal rendezi meg a vidéki színházak előadásait vendégül látó évadnyitó fesztivált. Csikos Sándor rendezésében a debreceni prózai társulat színe-java színpadra lépett, köztük az új társulati tagok: Sárközi – Nagy Ilona, Papp István és Pál Hunor.

A korábbi években fontos sikereket ért el a Csokonai Színház a Vidéki Színházak Fesztiválján: 2011-ben A revizor című előadás megkapta a legjobb produkciónak járó elismerést, és a Hlesztakovot megformáló Mészáros Tibor lett a legjobb férfi főszereplő. 2013-ban Ráckevei Annát választotta a zsűri a legjobb női főszereplőnek a Jászai című előadásban nyújtott alakításáért.

Az idei fesztivál szeptember 13-ig várja a színházszerető közönséget.

- Vajland Judit -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában