Helyi közélet

2014.07.10. 12:40

Kifosztották a garázst

Hajdúböszörmény - A rendőrök rövid időn belül elfogták azt a két gyanúsítottat, akik bemásztak az egyik hajdúböszörményi családi ház udvarára és a garázsból elloptak különböző szerszámokat.

Hajdúböszörmény - A rendőrök rövid időn belül elfogták azt a két gyanúsítottat, akik bemásztak az egyik hajdúböszörményi családi ház udvarára és a garázsból elloptak különböző szerszámokat.Egy férfi 2014. május 3-án 10 óra 15 perckor a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságon tett feljelentést, mert reggel észrevette, hogy ismeretlenek átmásztak a háza kerítésén és a garázsból eltulajdonítottak egy elektromos kapát, egy fúrógépet és más kéziszerszámokat.

A rendőrök a helyszínen adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amely egy órán belül eredményre vezetett.

Az egyenruhások Hajdúböszörményben intézkedés alá vontak egy 22 éves helyi lakost, akit bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállítottak a rendőrkapitányságra. Társát, egy 15 éves helyi fiút aznap szintén kézre kerítették a járőrök. A nyomozóhatóság tagjai a házkutatások során az ellopott szerszámok egy részét megtalálták, melyeket a sértettnek visszaadtak. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták N. Józsefet és fiatalkorú társát, akik a bűncselekmény elkövetését elismerték.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság a terheltekkel szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában