Helyi közélet

2013.12.09. 14:59

Vádemelési javaslat a zaklatóval szemben

Debrecen - A debreceni rendőrök vádemelést javasolnak egy férfi ellen, aki feleségét zaklatta több hónapon keresztül.

Debrecen - A debreceni rendőrök vádemelést javasolnak egy férfi ellen, aki feleségét zaklatta több hónapon keresztül.

Egy nő tett feljelentést 2013. április 4-én a Debreceni Rendőrkapitányságon, mert férje – akivel már nem él együtt – 2012 októbere és 2013 márciusa között több alkalommal telefonon felhívta és megfenyegette, valamint olyan szöveges üzeneteket küldött a részére, amely a feljelentőben komoly félelmet keltett.

A sértett a rendőröknek elmondta, hogy a férfi az ő hozzájárulása nélkül 2013 márciusában regisztrálta egy internetes társkereső oldalon, ahol közzétette a személyes adatait. A nő előterjesztette magánindítványát férje ellen, akit a nyomozók az adatgyűjtést követően gyanúsítottként kihallgattak. B. István a bűncselekmény elkövetését beismerte.

A 41 éves sárándi lakossal szemben zaklatás vétség és visszaélés személyes adattal vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában