Helyi közélet

2013.12.30. 13:36

Az ördög szilveszterkor sem alszik

Debrecen - Éjszakai járatokkal gondoskodnak a főtéren szórakozók hazajutásáról.

Debrecen - Éjszakai járatokkal gondoskodnak a főtéren szórakozók hazajutásáról.A Hatvan utcára kell mennie annak, aki nem gondoskodott fejfájáscsillapítóról a szilveszteri vigadozás előtt. A Nap Patika január 1–jén 8 és 22 óra között ügyel, utána a Nagyerdei körúti Libra Patika dolgozóihoz fordulhatnak orvosságért. Szilveszter éjjel 19:30–tól másnap reggel 8 óráig szintén a Libra Patika fogadja a betegeket.

Az I. sz. Belklinikára kell sietniük azoknak, akik az ünnep alatt szorulnak ellátásra. A Nagyerdei krt. 98 szám alatt 24 órán át ápolják az ide érkező felnőtteket, a gyermekek problémájával ugyancsak itt, a gyermekklinikai részlegen foglalkoznak a munkaszüneti napon is. A fogfájással küzdőket a Szent Anna utcai rendelőben gyógyítják sűrgős esetben január 1–jén 8–14–ig.

Holnap tanszünet, munkanapi menetrend szerint közlekednek a villamosok, trolibuszok és autóbuszok, míg holnap a vasárnapi, illetve a 30A, 33/33Y és 47/47Y-os az ünnepi rendet követve. Éjszakai járatok indulnak szilveszterkor a Kossuth téri rendezvény után a villamosvonalon, valamint 25-ös, 31-es, 35-ös és 36-os autóbusz vonalán.

HBN–HaBe


Ünnepi közlekedési rend a DKV-nál

Debrecen - A karácsonyi ünnepek, az év végi iskolai szünet és a munkanap áthelyezés idején a DKV Zrt. helyi villamos-, trolibusz- és autóbuszjáratai a megszokottól eltérő rend szerint közlekednek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában