Helyi közélet

2013.11.29. 13:14

Második világháborús bomba miatt terelőúton a buszok

Debrecen - Még nem lehet tudni, robbanóképes bombát fordított-e ki a gép a földből a DAB székháznál.

Debrecen - Még nem lehet tudni, robbanóképes bombát fordított-e ki a gép a földből a DAB székháznál.

A rendőrség megerősítette információnkat, hogy a DAB székháznál bombát találtak, ezért munkatársaik jelenleg is biztosítják a helyszínt. Mint azt Dobó Dénes hadnagy elmondta, öt perccel negyed 12 után kapták a riasztást a bombáról, amely feltehetően a második világháborúból maradt vissza. Mivel még nem derült ki, hogy milyen állapotban van a környéken a biztosítás mellett a forgalmat is elterelték.

A DKV Zrt.-től kapott értesítés szerint: a 31-es autóbusz mindkét irányban a Böszörményi út - Dóczy József utca - Bolyai utca terelőútvonalon közlekedik, ezért a Mikszáth Kálmán utca, valamint a Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium elnevezésű megállóhelyet nem érintik.

A 32-es autóbusz mindkét irányban a Dóczy József utca - Egyetem tér terelőútvonalon közlekedik, ezért a Bolyai utca, DAB-székház, Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium, valamint a Mikszáth Kálmán utca elnevezésű megállóhelyet nem érintik.

A 15/15Y-os autóbusz változatlan útvonalon közlekedik, de menetrendi késésre kell számítani!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában