Helyi közélet

2013.11.19. 18:11

Eltűnt a volt iskolaigazgató

Debrecen - Rokonok, barátok is nagy erőkkel keresik a jó nevű gimnázium volt vezetőjét.

Debrecen - Rokonok, barátok is nagy erőkkel keresik a jó nevű gimnázium volt vezetőjét.

Mint arról beszámoltunk, eltűnt Szilágyi Szabolcs, a helyi Tóth Árpád Gimnázium volt igazgatója. A 42 éves férfit hétfőn reggel háromnegyed 7-kor látták utoljára, akkor amikor Csapó utcai otthonából munkába, az iskolába indult, ahol órája lett volna, de oda már nem érkezett meg. Azóta nem adott életjelet magáról.

Eltűnéséről a Debreceni Rendőrkapitányságon felesége tett bejelentést, amelynek nyomán azonnal megindították a nyomozást.

A férfi 186 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja rövid, világos barna, szeme színe zöldesszürke, arca jobb oldalán egy anyajegy látható. Eltűnésekor rövid, sportos, sötétkék színű, kapucni nélküli kabátot viselt.

Szilágyi Szabolcs 2007 szeptemberétől öt évig töltötte be a gimnázium igazgatói posztját. A ciklus végén lett volna lehetősége a hosszabbításra, de egészségügyi okokra hivatkozva lemondott róla.

Felesége a legnépszerűbb közösségi oldalon keresi. Kétségbeesett hívó szavára, kedd délben csaknem 40 fős, nagyrészt fiatalokból álló kereső csoport gyűlt össze a köztemető főbejáratánál. Azért oda mentek, mert a tanár gyakran járt arra futni. A résztvevők kettesével, csatárláncban kutatták át a Nagyerdő azon részét, de nem jártak sikerrel.

A rendőrség szóvivője arról tájékoztatott, hogy a bejelentés után azonnal megkezdték a nyomozást, amely azóta is nagy erőkkel folyik.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az üggyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a nap 24 órájában tárcsázható 06-30/ 866-1704 számot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenes 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (H-Cs.: 8-16, P.: 8-13) esetleg a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

- HBN-OCs -


A Facebook közösségi oldalon jelent meg hétfőn éjszaka a debreceni Tóth Árpád Gimnázium volt igazgatójáról: S.O.S ELTŰNT!!! Szilágyi Szabolcs, 42 éves, kb. 185 cm magas, rövid sötétszőke hajú, borostás. Segítsetek!!! 2013. november 18-án reggel 06:45-kor eltűnt Debrecenben a Csapó utcáról, azóta nincs hírünk róla!

A rendőrség eltűnés miatt keresi a képen látható Szilágyi Szabolcs 42 éves debreceni lakost.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában