Helyi közélet

2013.10.18. 15:20

Egy épületben szolgálják a közjót

Nyíradony - A térségi városi szerep ellátásához szükséges hivatali létesítménykomplexum valósult meg.

Nyíradony - A térségi városi szerep ellátásához szükséges hivatali létesítménykomplexum valósult meg.

Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes a Nyíradonyi Járási Hivatal új épületét avatta pénteken Nyíradonyban. Mint fogalmazott, a középületek állapota azt is jelzi, hogy az állam mennyire becsüli meg polgárait, mennyire tartja saját magát.

A közigazgatási és igazságügyi miniszter kiemelte, hogy a megyében az első a nyíradonyi járás, amely úgy építkezett, hogy hivatalában az államigazgatás az önkormányzatisággal, a polgármester a kormánymegbízottal "egy fedél" alatt, együttműködhessen.

Nyíradony funkcióbővítő városrehabilitációját célzó pályázata részeként tegnap a polgármesteri hivatal épületének felújítása, bővítése, állandó galéria és kiállítóterem kialakítása, civil ház létrehozása volt megtekinthető. A polgármesteri hivatalnak helyt adó épület mintegy 267 négyzetméteren újult meg, mellé épült a járási hivatalnak helyt adó, 568 négyzetméteres épületszárny.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában