Helyi közélet

2013.09.09. 13:59

Félrevitték a szurkolók énekét

Konyár - A polgármester és a tagiskola vezetője is cáfolja a botrányokozást az iskolánál.

Konyár - A polgármester és a tagiskola vezetője is cáfolja a botrányokozást az iskolánál.

Mint utóbb kiderült, alaptalanul nagy hangot kapott Gyöngyösi Jenő cigány kisebbségi önkormányzati vezetőnek a hírportálokon pénteken megjelent információja a Bukarestbe tartó szurkolók egy csoportjának csütörtöki randalírozásáról. Bár munkatársunkat pénteken este elvitte a településen az egyik kisdiák otthonába, hogy beszámoltassa a drukkerek botrányos viselkedéséről, amit a gyerek vonakodva meg is tett, de állításait hétfői érdeklődésünkkor határozottan cáfolta a derecskei Bocskai általános iskola tagintézményének a vezetője.

Csak hangosak voltak

Sámi Mária elmondta, az elsős tanulók nem is abba az épületrészbe járnak, amely előtt megállt a 26 szurkolót szállító busz, és a történetét hallomásokra alapozó Gyöngyösi Jenő valamennyi állítását is cáfolta. Arra a kérdésre, hogy akkor miért hívták ki a rendőröket, úgy válaszolt, nem ő volt, bárki megtehette, akiben kételyeket ébresztett a hangos emberek megjelenése.

Busz a megállóban

Hogy miért állt meg a busz Konyáron? Mert ott van buszmegálló - mondta Sámi Mária, míg az okát már Fülep László polgármestertől tudtuk meg, aki úgy tudja, a busszal az ominózus iskolai ügy miatt elbocsátott Vigh Szilárdért mentek a barátai, hogy együtt folytassák a bukaresti mérkőzésre az útjukat. A polgármester személyesen tapasztalta, hogy félelemkeltő cselekményt nem követtek el a szurkolók. Az ismeretlen bejelentőre is hivatkozva ezt közölte pénteki közleményében a rendőrség is.

HBN-ÉP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában