Helyi közélet

2013.08.27. 09:57

Barátnőjét védte, leütötték - Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 12 személyt fogtak el, 10 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 főt pedig az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 12 személyt fogtak el, 10 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 főt pedig az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Az egyenruhások 11 főt állítottak elő, ebből 4 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain 1 könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Tulajdon elleni szabálysértés – bolti lopás – miatt az elmúlt 24 órában a Debreceni Rendőrkapitányság 1 főt vett szabálysértési őrizetbe, akit 72 órán belül állítanak bíróság elé.

Újlétán 2013. augusztus 26-án este négy személy előzetes szóváltást követően kölcsönösen bántalmazta egymást. A rendőrök a négy férfit a helyszínen elfogták és előállítottak a rendőrkapitányságra. S. József 29 éves, B. Albert 21 éves, M. Roland 22 éves és M. Gyula 30 éves újlétai lakosokkal szemben garázdaság bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást - az elkövetők őrizetbe vétele mellett – a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság folytatja le.

A Debreceni Rendőrkapitányság ügyeletére 2013. augusztus 26-án éjszaka érkezett bejelentés arról, hogy a Böszörményi úton egy élelmiszerüzlet előtt két férfi összeverekedett. A kiérkező járőröknek a sértett elmondta, hogy egy idegen férfi inzultálta a barátnőjét, majd miután a barátnője védelmére kelt, a gyanúsított leütötte őt. A rendőrök – a sértett által támadójáról adott személyleírás alapján –a beazonosított verekedőt a helyszíntől nem messze elfogták és a kapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. N. Csaba 24 éves debreceni lakossal szemben az eljárást garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Debreceni Rendőrkapitányság folytatja le.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában