Helyi közélet

2013.05.22. 14:26

Péntekig várják a gyereknapi adományokat a Játéksziget boltjaiban

Debrecen - Szép számmal gyűlnek a játékok a bolthálózat jótékonysági adománygyűjtő kampányának keretében.

Debrecen - Szép számmal gyűlnek a játékok a bolthálózat jótékonysági adománygyűjtő kampányának keretében. A beérkezett ajándékokat május 24-én pénteken, Szekeres Nóra és a Játéksziget képviselői nyújtják majd át a kezdeményezésben résztvevő, tartósan beteg, illetve szülő nélkül élő gyermekeket segítő civil szervezeteknek.

A Debrecenben összegyűlt adományok, a Fórum Bevásárlóközpont együttműködésével a pláza épületében kerülnek átadásra, ahol a Reménysugár Otthon gondozásában lévő gyermekek egy énekműsort adnak elő, amellyel köszönetüket fejezik ki az adakozó gyermekek és családjaik számára.

A három budapesti Játéksziget üzletben összegyűlt játékok a Tűzoltó utcai Gyermekklinika onkológiai és hematológiai osztályát támogató Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványhoz kerülnek, ahol ünnepélyes keretek között Szekeres Nóra a kezdeményezés védnöke és a Játéksziget képviselője nyújtja majd át az összegyűlt ajándékokat az alapítvány által támogatott gyermekeknek.

A győri üzletben gyűjtött felajánlásokat a Győr-Moson-Sopron Megyei Gyermekvédelmi Központ és az őket segítő Árvácska Alapítvány kapja, a pécsi Játéksziget üzletből a bentlakásos Pécsi Gyermekotthonba kerülnek a játékok, Egerből pedig a Heves Megyei Gyermekvédelmi Központhoz.

Azok a gyermekek és családok, akiknek még nem volt alkalmuk, a héten átadhatják fölöslegessé vált, megunt, de jó állapotban lévő játékaikat a Játéksziget üzleteiben, ahol a jószívű gyerekeket elismerő oklevéllel és értékes nyereményeket felvonultató gyereknapi tombolával várják, szüleik pedig kedvezményes vásárlásra jogosító kupont kapnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában