Helyi közélet

2013.04.10. 10:29

Őrizetben a tiltott kéjelgő - Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

Debrecen - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. április 9-án 9 személyt fogtak el, 32 személyt állítottak elő a rendőrök, közülük 1 főt bűncselekmény elkövetésnek gyanúja miatt, 4 főt pedig körözés alapján. Biztonsági intézkedés 9 esetben történt. Megyénk közútjain nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset.

Debrecen - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. április 9-án 9 személyt fogtak el, 32 személyt állítottak elő a rendőrök, közülük 1 főt bűncselekmény elkövetésnek gyanúja miatt, 4 főt pedig körözés alapján. Biztonsági intézkedés 9 esetben történt. Megyénk közútjain nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset.Az elmúlt huszonnégy órában tulajdon elleni szabálysértés - bolti lopás - miatt a Debreceni Rendőrkapitányság két főt, a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság szintén két főt vett őrizetbe.

A rendőrjárőrök Debrecenben a Kassai út közelében értek tetten 2013. április 9-én délután egy fiatalkorú lányt, amint az arra haladó autósoknak integetett, részükre anyagi ellenszolgáltatás fejében szexuális szolgáltatást kínált. A tiltott kéjelgőt a rendőrök előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra és a hatóság elrendelte szabálysértési őrizetbe vételét.

Egy debreceni Biczó István kerti ingatlanba próbált meg betörni 2013. április 9-én késő délután az a férfi, akit a szomszédok a rendőrség kiérkezéséig visszatartották. A járőrök a 38 éves debreceni férfit előállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták a nyomozók. Ellene betöréses lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt az eljárást a Debreceni Rendőrkapitányság folytatja le.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában