Helyi közélet

2012.10.29. 11:13

Rendőrségi hírösszefoglaló a 2012. október 28-án történt eseményekről

Hajdú-Bihar - Nézze meg, hogy milyen ügyekkel foglalkoztak megyénk rendjének őrei tegnap!

Hajdú-Bihar - Nézze meg, hogy milyen ügyekkel foglalkoztak megyénk rendjének őrei tegnap!

Összeverekedtek…

A berettyóújfalui járőrök 2012. október 28-án 02.00 óra körül 3 huszonéves fiatalt állítottak elő a kapitányságra, akik egy helyi sörözőben összeverekedtek. A verekedésben negyedik társuk nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, őt kórházba szállították. Az előállított fiatalokat csoportosan elkövetett garázdaság miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

 

Előállították őket…

Garázdaság vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a Debreceni Rendőrkapitányság nyomozói azt a nőt, aki 2012. október 28-án délután egy Derék utcai társasházban rugdosta egy ott lakó asszony lakásának ajtaját. Az ajtó zárszerkezete annyira megrongálódott, hogy azt nem lehetett bezárni. A 36 éves nőt a helyszínen elfogták a rendőrjárőrök. Az éjszakai órákban a debreceni járőrök a Bartók Béla utcán igazoltattak egy gyanúsan viselkedő fiatal férfit, akinek kezében egy sárga színű festékszóró flakon volt. A férfi ellenőrzése során kiderült, hogy a közeli csemege üzlet tábláját firkálta össze ezzel a festékszóróval. A 19 éves debreceni férfit előállították a kapitányságra, ahol rongálás vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

 

 

 

 

Megyénkben az elmúlt 24 órában nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset.

 

 

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában