Helyi közélet

2008.10.28. 06:35

Miért kell pornóval megbotránkoztatni a közvéleményt?

<p>Debrecen - „Mi az, hogy „melegbüszkeség”, „melegméltóság”? Ha a „melegség” normál emberi tulajdonság, akkor miért kell pojácákként felvonulni közszemérem sértően, utcai pornóval megbotránkoztatni a közvéleményt?! ” - írja debreceni olvasónk.</p>

Hová tart az a társadalom, mely nem termel és nem önellátó? Nincs ipara, még saját szükségleteinek kielégítésére sem. Mezőgazdasága alig, bezárták a konzerv- és cukorgyárakat, vágóhidakat.

Fizetnek azért, hogy szarvasmarha-, sertés, baromfi telepeket számoljanak fel, szőlőültetvényeket, almafákat vágjanak ki.
Jelenleg fogyasztó társadalom vagyunk, külföldi országok kétes minőségű termékeit vásároljuk, hitelekből élünk, állandó bizonytalanságban, meddig?

Nincs „Honvédelem”, rendőreink, pedagógusaink nem állhatnak hivatásuk magaslatán, mert véletlenül személyi jogokat sérthetnek. Csak annak legyenek jogai, aki teljesíti kötelességeit!
Mi az, hogy „melegbüszkeség”, „melegméltóság”? Ha a „melegség” normál emberi tulajdonság, akkor miért kell pojácákként felvonulni közszemérem sértően, utcai pornóval megbotránkoztatni a közvéleményt?!
Miért kell országunknak mindig valakinek a csatlósának lenni, voltunk a németeknek, az oroszoknak és most az amerikaiaknak? Kis országunk, jobb sorsra érdemes népe, miért nem választhatja az „arany-középutat”?!

Pappné dr. Tarányi Zita, Debrecen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában