Helyi közélet

2008.10.05. 10:28

Baleset a Vekeri tónál

<p>Újra kellett éleszteni egy kisfiút vasárnap reggel, annak a balesetnek a helyszínén, amely a Vekeri-tónál történt, ahol kis Polski és egy Seat ütközött össze. <DIA width="900" height="700" alt="Baleset a Vekeri tónál 2008.10.05."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie//index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Baleset a Vekeri tónál 2008.10.05." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-BalesetVekerito_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

A balesetben a kisfiún kívül egy ember súlyos, egy ember pedig könnyebb sérüléseket szenvedett. Adataink szerint a kis Polski vezetője balra be akart kanyarodni egy parkolóhoz, mikor a mögötte már előzésben lévő Seat elé fordult, amelynek a vezetője már nem tudta elkerüli az ütközést. Ennek következtében mindkét jármű az árokba csúszott, a Seat pedig az oldalára borulva, egy fának is nekiütközött. A kis Polskiban utazó kisfiút a mentősök a helyszínen újraélesztettek, majd mentőhelikopterrel kórházba szállítottak. A helyszínelés, és a műszaki mentés ideje alatt egy sávon haladt a forgalom. Az eset további pontos körülményeit a rendőrség még vizsgálja.

  • Kamion égett Polgárnál
  • Életveszélyesen sérült az elütött kisfiú
  •  Súlyos, életveszélyes sérült az elütött kisfiú 2008.09.29. Video

     Video Video

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában