Helyi közélet

2008.09.09. 19:10

Minden, ami kertészet

<p>Debrecen – Negyven éve alakult a Csapókerti Kertbarát Kör, melynek alkalmából egy könyvet is kiadott a társaság, melyet Balogh Zoltán kertészmérnök, a kör vezetője írt és szerkesztett.</p>

Szeptember 12-én és 13-án kiállítással egybekötött ünnepséget rendeznek a Csapókerti Közösségi Házban, ahol fellép a Főnix Néptáncegyüttes és a Csapókerti Pávakör. Az érdeklődők több előadást is hallhatnak, melyeknek témája a gyümölcstermesztés és a növényvédelem.
A városrész lakói szeptember 20-án megrendezik a VI. Szomszédsági nap és Csapókerti szüret elnevezésű rendezvényt is a Süveg utcán.

Céljuk, hogy kötetlen szórakozás és találka keretében ismerhessék meg egymást a szomszédok.

A délután kezdődő programok alatt fellép a Csapókerti Közösségi Ház valamennyi művészeti csoportja, lesz bolhapiac és kézműves foglalkozás.

Az esemény a színházteremben, szüreti bállal zárul. A nap folyamán kertészeti, szőlőszeti tanácsadás, gombavizsgálat, egészségügyi szűrések és gyógynövénybemutató várja a látogatókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában