Helyi közélet

2008.06.26. 10:14

Tízmilliárdot szedtek be május végéig

<p>Debrecen - Az idei év első öt hónapjában közel 11 milliárd forint hátralékot szedett be végrehajtási eljárások keretében az Apeh Észak-alföldi Regionális Igazgatósága. Több mint 16 ezer végrehajtási eljárás indult...</p>

Az idei év első öt hónapjában közel 11 milliárd forint hátralékot szedett be végrehajtási eljárások keretében az Apeh Észak-alföldi Regionális Igazgatósága. Több mint 16 ezer végrehajtási eljárás indult 27 milliárd forintot meghaladó adótartozás behajtására, a harmincezer inkasszó (fizetési meghagyás) következtében pedig 5,5 milliárd forintot meghaladó adótartozás folyt be.

Mindezen kívül négymilliárd forintnyi ingóság, követelés, valamint munkabér foglalása van érvényben. A végrehajtások egyébként több mint 1200 ingatlant és 1800 gépjárművet érintettek.
Megtudtuk, hogy az első negyedévben 236 árverezésre került sor, valamint, hogy több mint 23 ezer adózó ellen folyik végrehajtási eljárás. Ezeknek a tartozása összességében meghaladja a negyven milliárd forintot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában