Helyi közélet

2008.05.19. 06:55

Elnyelt a Tisza egy 15 éves lányt Egyeknél

<p>Egyek – A település határában lévő kompátkelőnél eltűnt egy tizenöt év körüli kislány. A helyi és a tiszafüredi tűzoltók csónakba szállva kezdték meg a keresést. Este fél tizenegykor a mentőcsapatok még a vízi kamerát is „bevetették” a keresésbe.<DIA alt="Egyeki tragédia 2008.05.19." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Egyeki_trag_dia_2008_05_19_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Egyeki tragédia 2008.05.19." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/Egyekitrag%C3%A9dia1.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/Egyekitragedia3.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

Vasárnap délután öt óra körül érkezett az egyeki tűzoltóságra a jelzés, hogy a település határában lévő kompátkelőnél eltűnt egy tizenöt év körüli kislány. A helyi és a tiszafüredi tűzoltók csónakba szállva kezdték meg a keresést, majd később az abádszalóki tűzoltóság két búvára is bekapcsolódott a munkába. Este nyolc óra körül a miskolci Spider mentőcsoport is helyszínre érkezett, Lehóczki László vezetésével. A speciális mentők a part mentén csónakból szonár segítségével, míg a búvárok a vízben kutattak a kislány után.
Helyszíni információink szerint a kislány két fiúval volt a kompkikötőnél, mikor a lány a Tiszába gyalogolt, mert a papucsát elvitte a víz. Néhány méter megtétele után azonban a rendkívül hirtelen mélyülő vízben eltűnt. A fiúk utána ugrottak, de már nem találták meg. Ekkor a túlparton lévő komp vezetőjétől kértek segítséget, aki akkor riasztotta is a tűzoltókat.
Este fél tizenegykor a mentőcsapatok még vízi kamerát is „bevetették” a keresésbe, amelyhez időközben a szolnoki Életjel mentőcsoport is csatlakozott.

cZZs

  • Tragédiába fulladt a nap
  • Megtalálták a vízbe fulladt nőt
  • Vízbe fullad egy nyírbogdányi lakos
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában