Helyi közélet

2007.12.05. 11:37

Az emberélet fontosabb vagy az egyéni elképzelés?

<p>V. G.-né debreceni olvasónk az alábbi problémáját osztotta meg velünk. Levelét a <A href="http://felhaborito.blogging.hu/2007/12/03/az-emberelet-nagyobb-ertek-mint-barki-eszement-egyeni-elkepzelese/">Cívis Felháborító blogunkon</A> tettük közzé.</p>

„Kérem, ha tudnak segítsenek. A napokban megjelent egy cikk „Rossz szomszédság török átok” címmel. Így jutott eszembe, beírni egy áldatlan állapot kapcsán, de félek, senki nem fog arra felfigyelni! Ebben kérem a segítségüket.
Nálunk, ettől a világtól elzárt kis utcában, olyan emberek élnek, akik a sok gondjuk, bajuk mellett egymásra is képesek figyelni?

Sajnos, egyre jobban érzem, hogy nem! A beírásom történesen az Újkertben lévő Cívis utca páratlan oldaláról szól, mely kezdődik a Károlyi Mihály utca 5. számtól kezdődik.

Tegnap teljesen véletlenül láttam meg egy mentőt, amelyik az utca, illetve a járda felhajtójánál forgolódott, mert nem tudott az ott leállított oszlopok miatt felhajtani. Ehhez hozzá kell tennem, csak itt tudnak a mentők feljönni, az akadálymentesített házakhoz, és Isten ne adja, végig a 17. számig a nyugati oldalon, ha lakástűz van, akkor a tűzoltók, hogy fogják nagyon gyorsan megközelíteni a házakat?

A rohammentőt még nem is említettem! Minden esetben emberi életekről és értékekről van szó!

Kérem az erre illetékeseket, nagyon sürgősen vizsgálják ki ezt az útlezárást! Nem kelljen hosszabb úton megközelíteni és körbejárni ezt a hatalmas tömbböt, bármilyen szirénával segítség miatt igyekvő segítségnek! Az emberélet nagyobb érték, mint bárki eszement egyéni elképzelése!"

 

Cívis Felháborító Blogunkat Önök írják!
  • Állampolgáti kötelesség? Van érteme segíteni?
  • Nem csak magukkal nem törõdnek, mások egészségét is károsítják...
  • A feketeleves csak ezután következett
  • A villamosvezetõk fittyet hánynak az utasok érdekeire
  • Az AKSD emberei az utca állapotára hivatkozva nem vitték el a szemetet
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában