Helyi közélet

2007.11.27. 13:31

Torokgyulladással is a középdöntőben

<p>Debrecen – Nem várt lehetőséghez jutott a Csillag születik kis versenyzője Bíró Gergely, aki a november 10.-i elődöntőből – kevesen múlott ugyan – de kiesett.</p>

A harmadik adásból tovább jutó Elementary Force break csapat azonban egy külföldi szereplés miatt váratlanul visszalépett, így három, a korábbi elődöntőkben sok szavazatot kapott versenyzőnek nyílt lehetősége, hogy ismét versenybe szálljanak.

Bíró GergőGergő lett az a szerencsés, akit a nézők telefonos szavazással tovább juttattak, a középdöntőben azonban sajnos betegen volt kénytelen színpadra állni. A hírről, miszerint lehetősége van újra versenybe szállni, a zeneiskolában hallott először, nagy meglepetéssel fogadta, és először nem is értette hogyan.

– Péntekig persze még izgultunk, kire szavaznak majd a nézők – meséli Gergő.
A szombati középdöntőből azonban elsőként jutott tovább: „Már az is meglepett, milyen magas pontszámot kaptam a zsűritől, az meg végképp, hogy a szavazatok alapján az első lettem. Nagyon boldoggá tett. Az adás napján volt egy kis lázam és a hangszálaim, a gégém is begyulladtak. A szerkesztők szereztek nekem doktort, aki írt fel gyógyszert, így sikerült elénekelni a dalokat. Az előadáson igyekeztem 110 százalékosan teljesíteni, de ennek ellenére hallani lehetett a rekedtséget. A lázam már elmúlt, a gyulladásra pedig gyógyszert szedek. Megpróbáljuk kikúrálni, remélem sikerül, ez most a legrosszabbkor jött.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában