Helyi közélet

2007.11.30. 13:43

Ketten vannak versenyben a reptérért

<p>Debrecen - Pénteken járt le az önkormányzat által a Debreceni Repülőtér hasznosítására kiírt pályázat beadási határideje, ketten nyújtották be pályázatukat. <A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/repuloteri-palyazat/cn/haon-news-hbn_01-20071112-015310"><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>Repülőtérpályázat [.pdf - 153KB]</B></A></p>

Pénteken járt le az önkormányzat által a Debreceni Repülőtér hasznosítására kiírt pályázat beadási határideje. A pályázati anyagot kilencen váltották ki, közülük ketten nyújtották be az elkészült pályázatot, amelyeket a beadási határidő lejártakor közjegyző jelenlétében bontottak fel – áll a debreceni Polgármesteri Hivatal közleményében.

A beadott pályázatok értékelését 10 fős bíráló bizottság végzi majd el, és tesz javaslatot Debrecen város Közgyűlése számára arra vonatkozóan, hogy melyik pályázót hívják meg a második fordulóba.

A pályázat első fordulójának eredményéről a város Közgyűlése dönt – a tervek szerint december 20-ai ülésén –, mely döntést követő 8 napon belül a kiíró a pályázókat írásban értesíti, várhatóan 2007. december 31. napjáig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában