Ügyeleti hírek

2024.05.24. 08:23

Viharkárok egész Debrecenben; több helyre is riasztották a hajdú-bihari tűzoltókat

Több utcában is veszélyt jelentettek a lehasadtak faágak.

Haon.hu

Rengeteg leszakadt faág miatt kellett riasztani a tűzoltókat

Forrás: Illusztráció/MW-archív

Csütörtökön Debrecen több utcájába is leszakadt faágak és veszélyesen megdőlt fák eltávolítása miatt vonultak a vármegyeszékhely tűzoltói – közölte portálunkkal a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Két ág hasadt le a Viola utcában, de érkezett riasztás az Acsádi útról, a Böszörményi útról és a Kassai útról is.

Utóbbi helyen parkoló autókra, a Tengerész utcában pedig távközlési kábelre szakadt egy fa ága. Az egységek motoros láncfűrész segítségével avatkoztak be 

További debreceni helyszínekre is vonulniuk kellett

Debrecenben, a Böszörményi úton egy mélygarázsban, a Hajdú közben pedig a házak előtti parkolóban gyűlt össze nagy mennyiségű csapadék. A debreceni hivatásos tűzoltók szivattyú segítségével távolították el a vizet.

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön reggel Debrecen külterületén, a 47-es számú főúton. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak a balesethez. Az egység a járműveket átvizsgálta, majd áramtalanította. Az autókban összesen nyolcan utaztak, közülük a mentőszolgálat öt embert kórházba szállított.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában