Összefoglaló

2024.04.04. 09:31

Kigyulladt épületek, lángoló kuka, több mentőakciót is végrehajtott a tűzoltóság Hajdú-Biharban szerdán

Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Haon.hu

Kutyát is mentettek a hajdú-bihari tűzoltók

Forrás: katasztrófavédelem

Berendezési tárgyak gyulladtak meg Biharnagybajomban, a Bajcsy-Zsilinszky utcában.  A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. A lakók ideiglenesen rokonokhoz költöztek – közölte összefoglalójában a vármegyei katasztrófavédelem

A létavértesi önkormányzati tűzoltók kiskutyát mentettek Bagaméren, a Zrinyi utcában. A kölyökkutya egy szennyvíz-elvezető csatorna csövébe esett bele, onnan emelték ki őt a tűzoltók. Az állat nem sérült meg.

Melléképület lángolt teljes terjedelmében Berettyóújfaluban, az Akácos utcában, ezért a város tűzoltói vonultak. A tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

berettyóújfalu melléképület tűz
Melléképület gyulladt ki Berettyóújfaluban
Forrás: katasztrófavédelem

Késő este egy kukát kellett a debreceni hivatásos tűzoltóknak eloltani Debrecenben, a Miklós utcában. A tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be.

Ahogy arról beszámoltunk, egy debreceni játszótéren bajba került kisfiúhoz is riasztották a tűzoltókat szerdán, erről itt olvashatnak bővebben:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában