Összefoglaló

2024.03.14. 08:29

Nem csak a Debrecennél összetört autókhoz rohantak szerdán a tűzoltók

A hajdúböszörményiek avar-, a nyíradonyiak épülettűznél avatkoztak be. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Haon.hu

Két embert is kórházba vittek a Debrecen melletti baleset helyszínéről

Forrás: Tóth Imre

Két autó ütközött össze Debrecen közelében szerda reggel. Az egyik autó utasa beszorult a roncsba, őt a debreceni hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a járműből. A mentőszolgálat két ember kórházba szállított – közölte ügyeleti összefoglalójában a vármegyei katasztrófavédelem.

Szén-monoxid-érzékelő adott le jelzéseket Hajdúszoboszlón, a Szabó László zug egyik családi házában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók méréseket végeztek, melyek igazolták a mérgező gáz jelenlétét a levegőben. Az épültben egy gázkazán és egy gáztűzhely is működött, ezért azokat a gázszolgáltató szakemberei ideiglenesen kizárták a rendszerből. Az eset során senki sem sérült meg.

Száraz avar és gaz égett Hajdúböszörmény közelében. Az esethez a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Kigyulladt egy használaton kívüli vendéglátóhely Nyírmihálydiban, a Fürdő utcában. A mintegy kétszázötven négyzetméteres épület tetőszerkezete és felső szintje teljes terjedelmében égett. A nyíradonyi hivatásos és szakolyi önkormányzati tűzoltók négy vízsugárral oltották el a lángokat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában