Összefoglaló

2024.02.19. 08:30

Árokba borult autóhoz és tűzesetekhez siettek a hajdú-bihari tűzoltók vasárnap

Hajdúhadházon és Hosszúpályiban összesen négy helyszínre riasztották az egyenruhásokat.

Haon.hu

Az autóban két liba is utazott, ők nem sérültek meg

Forrás: Tóth Imre

Vasárnap két személyautó ütközött össze Debrecenben, a Galamb utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták, és áramtalanították a járműveket – tudatta összefoglalójában a katasztrófavédelem.

Balmazújvároson, a Wesselényi utcában egy melléképület égett. Az épületben egy sertés volt, őt a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók kiengedték és a lángokat egy vízsugárral eloltották.

Árokba borult egy autó vasárnap délben a 4-es számú főúton, Hajdúszoboszló közelében. A város hivatásos tűzoltói átvizsgálták, és áramtalanították a járművet. Az autó vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította. A járműben volt két liba is, ők nem sérültek meg.

Szabadtéri tűz volt Hosszúpályiban és Hajdúhadházon vasárnap délután. Összesen négy helyszínre riasztották a tűzoltókat a két településen. Avar, nádas és gaz égett, melyet az egységek vízsugarakkal és kéziszerszámokkal oltottak el. Összesen a négy helyen három és fél hektár égett le.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában