Összefoglaló

2024.01.08. 08:14

Két autó ütközött össze egy forgalmas, debreceni kereszteződésben

Több tűzeset, megbontott tetőszerkezet és egy kidőlt fa miatt is siettek a hajdú-bihari tűzoltók vasárnap.

Haon.hu

A mentőszolgálat két embert kórházba szállított

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Vasárnap baleset történt Debrecenben, a Füredi út és az Egyetem sugárút kereszteződésében. Két autó ütközött össze. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, és az egyik autót áramtalanították. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított – olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Egy családi ház melléképülete égett teljes terjedelmében Hajdúdorogon, a Vörösmarty utcában, vasárnap délben. A hajdúnánási és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat riasztották. A tűz miatt a lakóház is füsttel telítődött. A melléképület lángjait a tűzoltók légzőkészülékben két vízsugárral fékezték meg. A tűzben senki sem sérült meg, de a ház lakói ideiglenesen rokonokhoz költöztek.

Egy tíz méter magas fa az úttestre dőlt, és a forgalmat akadályozta Debrecenben, a Monostorpályi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel kivágták a fát.

Egy fenyőfa az úttestre borult, és egy épület légkábelét is leszakította vasárnap délután Hajdúböszörmény-Bodaszőlőn, a Zelemér utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók  motoros láncfűrésszel távolították el a fát.

Egy családi ház tetőszerkezetét bontotta meg a szél vasárnap este Debrecenben, Várnagy utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók a lelógó lemezt eltávolították.

Egy melléképületben berendezési tárgyak égtek Hajdúdorogon, a Bocskai körúton. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a rendőrök porral oltóval megfékezték a lángokat. A tűzoltók az utómunkálatokat végezték el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában