Összefoglaló

2024.01.15. 07:55

Riasztott a szén-monoxid-érzékelő egy debreceni üzletben

A Pacsirta utcán volt dolguk a tűzoltóknak. Ügyeleti hírek vasárnapról.

Haon.hu

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Egy családi ház egyik szobája égett teljes terjedelmében vasárnap reggel Tiszalökön, a Tulipán utcában. A lángok átterjedtek a tetőszerkezetre is. Az esethez a tiszavasvári önkormányzati és a hajdúnánási hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral oltották el a tüzet. A tűz keletkezésének körülményeit a katasztrófavédelem vizsgálja – közölte ügyeleti összefoglalójában a hajdú-bihari igazgatóság.

Kigyulladt egy autó motortere vasárnap délelőtt Nagyhegyes közelében, a 33-as számú főúton. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. A jármű utasai időben elhagyták az autót, így nem sérültek meg.

autótűz nagyhegyes
Forrás: Tóth Imre

Szén-monoxid-érzékelő adott le jelzéseket egy üzletben a debreceni Pacsirta utcában. A város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik méréseket végeztek, melyek kimutatták a szén-monoxid jelenlétét. Az eset során senki sem sérült meg.

Három autó ütközött össze Debrecenben, a Szoboszlói úton vasárnap délután. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták és elvégezték az áramtalanítást. A balesetben senki sem sérült meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában