Összefoglaló

2024.01.14. 10:08

Rémálom egy Ispotály utcai liftben, tűzoltók emelték ki a bent rekedteket

A debreceni egyenruhásoknak a Nyár utcai jégcsapokkal is meg kellett küzdeniük. Ügyeleti hírek szombatról.

Haon.hu

Forrás: illusztráció / MW-archív

Szombat hajnalban elakadt egy lift egy társasházban, Debrecenben, az Ispotály utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kinyitották a liftajtót, és kiemelték a bent rekedteket – olvasható a vármegyei katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Egy autó lesodródott az útról Nyíracsádon, a Kossuth utcában, árokba hajtott, majd fának csapódott. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a rendőrök áramtalanították a járművet, így a tűzoltók az átvizsgálást végezték el. A mentőszolgálat az autó vezetőjét kórházba szállította.

Jégcsapok lógtak a magasban szombaton a debreceni Nyár utcában, ezért riasztották a tűzoltókat. A debreceni egység kéziszerszámokkal eltávolította a jégcsapokat, hogy azok ne veszélyeztessék a gyalogosforgalmat.

Szén-monoxid-érzékelő adott le jelzéseket Debrecenben, egy Damjanich utcai lakásban szombat este. A helyi hivatásos tűzoltók méréseket végeztek, melyek kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A lakók nem sérültek meg, de ideiglenesen rokonokhoz költöztek.

Két autó ütközött össze szombat este Hajdúdorog közelében. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. Az egyik autó vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában