Összefoglaló

2023.11.03. 08:13

Hadházon mentett életet a szénmonoxid-érzékelő

Egy szivargó gázpalackhoz is riasztották a tűzoltókat.

Haon.hu

A házban élők közül nem sérült meg senki

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Fotó: Alexander Raths

Gázpalack szivárgott szerdán reggel Egyeken, a Rákóczi Ferenc utcában. Az egyeki önkormányzati tűzoltók vonultak az esethez, akik palackot leválasztották a készülékről – olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Jelzett a szénmonoxid-érzékelő tegnap este Hajdúhadházon, a Dorogi utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók méréseket végeztek az ingatlanban, ahol bebizonyosodott mérgező gáz jelenléte. A tűzoltók a házban üzemelő cserépkályhát kitisztították, valamint az ingatlant és annak födémszerkezetét is átvizsgálták. A házban élők közül nem sérült meg senki.

A rendőrök tíz személyt állítottak elő

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök – tudatta a police.hu összefoglalójában.

A szolgálatot ellátó állomány három személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök tíz személyt állítottak elő, ebből három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában