Sziréna

2023.05.16. 11:18

Gyalogost ütöttek el Debrecenben, a Petneházy és Veres Péter utcák kereszteződésében

A gyalogos súlyos sérülést szenvedett.

A közlekedési balesetben a gyalogos az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérülést szenvedett

Forrás: police.hu

Közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya – tudatta a police.hu közlésében. 

A nyomozás adatai szerint egy nő közlekedett a személyautójával május 14-én 16 óra körül Debrecenben, a Petneházy utcában. A sofőr, amikor a Veres Péter utca kereszteződéséhez ért, jobbra kanyarodott, és elsodort egy úttest szélén álló gyalogost. A közlekedési balesetben a gyalogos az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérülést szenvedett.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a balesetet, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, illetve a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában