Ügyeleti hírek

2023.03.08. 08:16

Két épületnél is felcsaptak a lángok Hajdú-Biharban

A rendőrök hét személyt fogtak el.

Sok helyre vonultak a tűzoltók

Forrás: Napló-archív

Kedd reggel egy családi ház külső szigetelésében keletkezett tűz Nagyhegyesen, a Tulipán utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos és a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat - közölte portálunkkal a katasztrófavédelem. 

Kedden délelőtt Püspökladányban, a Bányász utcában egy fa veszélyesen megdőlt, a gyalogos forgalmat veszélyeztette. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel vágták ki a fát.

Nádas égett Hajdúhadházon, az Árpád és Nap utca közötti területen. A hajdúböszörményi és a debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Peremégéssel égett egy elhanyagolt terület Nyírmihálydiban, a Szőlő utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Késő este Vámospércsen, a Vasút utcában egy melléképületben keletkezett tűz. Az épületben tűzifát és bútorokat tároltak. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami könnyű sérüléssel végződött - írja a police.hu

A szolgálatot ellátó állomány hét személyt fogott el, közülük két embert a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, öt főt pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten.  

A rendőrök 10 személyt állítottak elő, ebből hat főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában