Sziréna

2023.03.06. 11:22

Repültek a büntetések az országhatárnál

A rendőrség megbírságolta a szabálysértőket

Forrás: Napló-archív

Ártánd Közúti Határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy román állampolgár az általa vezetett járműszerelvénnyel 2023. március 3-án 13 órakor. A biharkeresztesi rendőrök megállapították, hogy közel 1500 kilogramm túlsúlyt eredményezett a rakomány, valamint a férfi nem rendelkezett a szükséges árufuvarozási engedéllyel, illetve járművezetői kártya nélkül vezetett. A szabálytalanságok miatt a vele szemben összesen 800 ezer forint közigazgatási bírságot szabtak ki - olvasható a rendőrség közleményében.

Tiltott határátlépés és úti okmánnyal kapcsolatos szabálysértés miatt intézkedtek a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 2023. március 3-án 16 óra 15 perckor a Körösszakál közelében azzal a román állampolgárral szemben, aki illegális módon lépett be az országba. A férfi okmányai sem voltak rendben, ezért vele szemben helyszíni bírságot szabtak ki, majd átadták a román határőrizeti szerv képviselőinek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában