Összefoglaló

2023.02.20. 08:08

Vezetéken akadt faág veszélyeztette a forgalmat Hajdúszoboszlón

Több helyre is riasztották a tűzoltókat hétvégén.

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Vasárnap reggel Hajdúszoboszlón, a Keleti utcában egy ág akadt fent egy vezetéken. A forgalmat veszélyeztette, ezért azt a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók tolólétrán keresztül eltávolították – közölte a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Nyírmihálydiban, a Gelsei út mellett égett az avar, emiatt vonultak a helyszínre a nyíradonyi hivatásos tűzoltók. Az egység puttonyfecskendővel és kéziszerszámokkal oltotta el a tüzet.

Kora este Bárándon, az Ady Endre utcában egy nyári konyhában leégett a tűzhelyen hagyott étel. A püspökladányi hivatásos tűzoltókat riasztották, a lángok nem terjedtek tovább. A tűzoltók a füsttel telítődött épületet kiszellőztették, az eset során nem sérült meg senki.

A rendőrök 33 személyt állítottak elő hétvégén

Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek könnyű sérüléssel végződtek – tudatta a police.hu hétfői közlésében.

A szolgálatot ellátó állomány 10 személyt fogott el, ebből hat főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, három embert a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, míg egy külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 33 személyt állítottak elő, ebből 11 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 21 esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában