Összefoglaló

2023.01.04. 07:49

Két fa közé szorult egy kamion Hortobágynál

A fákat el kellett távolítani.

Illusztráció

Forrás: MW-archív

Szalagkorlátnak ütközött egy autó kedden délelőtt Debrecenben, a Balmazújvárosi út végében. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói átvizsgálták és áramtalanították a járművet. A sofőrt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Busznak ütközött egy kisteherautó kedden Debrecenben, a Böszörményi úton. A cívisvárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a teherautót. A balesetben senki sem sérült meg.

Tűz keletkezett tegnap Debrecenben, a Hajnal utcában. Papír kapott lángra, melyet a debreceni hivatásos tűzoltók oltottak el egy vízsugárral.

Lesodródott az útról és két fa közé szorult egy kamion kedden este Hortobágy közelében, a 33-as számú főút mellett. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók átvizsgálták a járművet és eltávolították a két fát. A kamion vezetője nem sérült meg – összegezte a keddi riasztásokat a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vármegyei szóvivője.

 

 

 


Papp-Kunkli Nóra tűzoltó főhadnagy
vármegyei szóvivő
Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
06-20-505-46-11

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában