Összefoglaló

2023.01.27. 08:27

Villanyoszlopnak ütközött egy autó Hajdúdorogon

Csütörtökön is sok dolguk volt a tűzoltóknak.

A rendőrök sem tétlenkedtek csütörtökön Hajdú-Biharban.

Forrás: Illusztráció/Napló-archív

Csütörtök hajnalban Hajdúdorogon, a Hétút utcában egy autó villanyoszlopnak ütközött. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók elvégezték az áramtalanítást, és a területet biztosították. Az áramszolgáltató az oszlopot kicserélte – tudatta a katasztrófavédelem pénteki összefoglalójában.

Debrecenben, a Thomas Mann utcában egy ág lehasadt és veszélyeztette a közlekedést. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták le az ágat.

Faág hasadt le Debrecenben, a Nógrádi Mátyás utcában délután. Az ág a gyalogos forgalmat veszélyeztette, ezért azt a debreceni hivatásos tűzoltók emelőkosáron keresztül eltávolították.

Tizenkét előállított személy

Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek közül egy súlyos, három pedig könnyű sérüléssel végződött – írja a police.hu összefoglalójában.

A szolgálatot ellátó állomány hét személyt fogott el, közülük egy embert az ellene érvényben lévő körözés alapján, öt főt pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy külföldit pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 12 személyt állítottak elő, ebből három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában