A rendőrséget kérdeztük

2022.10.17. 16:29

Ilyet is ritkán látni a Nagyállomásnál – Videón, mit csináltak a vendégdrukkerek!

Érdekes videó látott napvilágot a TikTokon.

Forrás: TikTok

Mint arról portálunk is beszámolt, a DVSC 4-1-re ütötte ki az Újpest csapatát hétvégén. A stadion szurkolói rigmusoktól volt hangos, ám egy TikTokra feltöltött videó alapján nem csak a pálya szélén forrtak az indulatok.

Nem volt gond

Az egyik feltöltő videójában a Nagyállomás látható, ahol a rendőri felvezetés mellett is sikerül egy csapatnyi szurkolónak kiszabadulnia, és futva közelítenek a Petőfi tér felé. A háttérből egyesek egy  hanggránát hangját is felfedezni vélik.

(TikTok-link, ha a lenti videó nem indul el.)

A Haon utánajárt, történt-e atrocitás a vendégdrukkerekből álló brigád „meglógásának” köszönhetően: A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a felvételen látható, vonattal Debrecenbe szervezetten érkező szurkolók a Petőfi téren próbálták magukat kivonni a rendőri biztosítás alól. A biztosítást végző egyenruhások fellépését követően, a meghatározott módon jutottak el a stadionhoz. Rendőri intézkedés nem történt.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában