Ügyeleti hírek

2022.05.17. 10:45

Liftben ragadt embereket mentettek ki a tűzoltók Debrecenben

A rendőröknek is eseménydús napjuk volt, huszonkét embert állítottak elő.

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Egy kis területen lángolt a gaz hétfőn Bakonszegen, a Deák Ferenc utca végében. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet - olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában. 

Két emelet között elakadt a lift egy társasházban Debrecenben, a Boka Károly utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal nyitották ki a liftet, így a benne lévőket ki tudták szabadítani.

Nyírmártonfalván, a Zugó utca végében ötszáz négyzetméteren égett az akácerdő aljnövényzete. A nyíradonyi egységeket riasztották, akik kéziszerszámokkal és vízsugárral oltották el a tüzet.

Este Egyeken, a Hunyadi János utcában egy autó menet közben kigyulladt. Az egyeki önkormányzati tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral fékezték meg a tüzet.

Hajdúszoboszló külterületén egy hektáron égett a nádas. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Körözték, lecsaptak rá a rendőrök

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyből egy súlyos, kettő pedig könnyű sérüléssel végződött - írja a police.hu

A szolgálatot ellátó állomány összesen hét személyt fogott el, közülük egy embert az ellene érvényben lévő körözés alapján, öt főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy külföldit pedig az ország terültén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 22 személyt állítottak elő, ebből 10 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés nyolc esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában