Összefoglaló

2022.05.27. 08:34

Ismét leégett több hektárnyi terület a megyében

A hajdúnánási tűzoltóknak többször is vonulniuk kellett szabadtéri tüzekhez csütörtökön.

Illusztráció

Forrás: Napló-archív

Egy úttestre szakadt faág akadályozta a közúti forgalmat csütörtökön Debrecenben, a Bethlen utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói motoros fűrésszel távolították el az ágat. 

Avar és gaz égett Hajdúhadházon, a Péter kertben. A hajdúböszörményi és a debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Két hektáron égett a gaz, valamint az avar Hajdúnánás és Polgár között. A helyszínre a hajdúnánási hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották a lángokat.

Összeütközött két autó Debrecenben, a Szotyori utca és a Kishegyesi út kereszteződésében. A városi hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket.

Az úttestre dőlt és a fél pályát elfoglalta egy nagyméretű fa Hajdúszoboszló és Nádudvar között. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és láncfűrésszel avatkoztak be.

Égett a nádas Hortobágy közelében csütörtökön kora este, a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és a kéziszerszámokkal fékezték meg a tüzet.

Egy hektáron égett az avar Szorgalmatoson, a Perczel Mór utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és vízsugárral oltották a lángokat – számolt be a Haonnak a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője. 

Az elmúlt huszonnégy óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek könnyű sérüléssel végződtek.

A szolgálatot ellátó állomány hét személyt fogott el, közülük öt embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, két főt pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök tizenhárom személyt állítottak elő, ebből hat főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hat esetben történt – összegezte a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában