Vége a sorozatnak

2021.11.18. 07:54

Több autó kifosztását is elismerte egy balmazújvárosi férfi

Szerszámokat és elektronikai eszközöket emelt el különböző járművekből.

Fotó: police.hu

Lopni akart egy férfi Balmazújvárosban egy utcán parkoló autóból – értesítette a rendőröket a gépjármű tulajdonosa, egy helyi lakos november 15-én. Az egyenruhások azonnal a megadott címhez vonultak és elfogták a feltételezett elkövetőt. Mint kiderült, a gyanúsított egy héttel korábban ugyanarról a helyszínről lopott el kétszázötven eurót, ez esetben az autó ülése alól vette ki a pénzt.

A gyanúsított szintén helyi lakos, aki kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett a nyomozóknak, továbbá több hasonló bűncselekmény elkövetését is elismerte. A rendőrök a férfi otthonában kutatást tartottak, amely során több mint egymillió forint értékű lopott szerszámokat, elektronikai eszközöket foglaltak le, s ezeket részben visszaadták a tulajdonosoknak.

Fotó: police.hu

A gyanúsítottal szemben a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya üzletszerűen elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság az eset kapcsán felhívja a figyelmet, hogy az autó tulajdonosok minden esetben zárják be járműveiket, és értékeiket se hagyják látható helyen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában