Hírösszefoglaló

2021.09.30. 08:37

Gázszivárgáshoz és tetőtűzhöz riasztották a tűzoltókat

Hetven háztartásban szünetelt a gázellátás.

20210325 Debrecen fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari Napló Magyar és román tűzoltók együttműködéséről tartottak sajtótájékoztatót.

Fotó: illusztráció / Napló-archív

Izzott egy családi ház tetőszerkezete szerdán hajnalban Biharugrán, a Petőfi utcában. A helyszínre a komádi önkormányzati és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be. Az épületből egy gázpalackot is kihoztak.

Gázvezetéket vágott át egy munkagép szerda délután Debrecen közelében, a 48-as számú főút mellett. A helyszínre a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy százméteres sugarú körben biztonsági zónát hoztak létre és biztosították a helyszínt. A főutat teljes szélességében lezárták arra az időre, amíg a gázszolgáltató szakemberei a hiba elhárításán dolgoztak. Az eset miatt hetven háztartásban szünetelt a gázellátás. A beavatkozást a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság jogtanácsosa.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek könnyű sérüléssel végződtek.

A szolgálatot ellátó állomány 7 személyt fogott el, ebből 2 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 5 személyt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 8 személyt állítottak elő, ebből 4 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 2 esetben történt – összegezte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában