Kék hírek

2021.08.28. 09:04

Idős férfi holttestére leltek Debrecenben

Nem gyilkosság miatt szemléztek a Hal közben.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Bár a rendőrség a törvényi előírásokra hivatkozva nem kívánt bővebb tájékoztatást adni arról, hogy miért tartott a szokottnál órákkal tovább a halottszemle a napokban egy debreceni halálesetnél, azt elárulta, hogy bűncselekményre utaló körülményt nem tártak fel.

A nyomozó hatóságot az­után kérdeztük, hogy augusztus 18-án a Hal közben intézkedtek; ismereteink szerint egy idős, nyolcvanas éveiben járó férfi holttestét találták meg az egyik ottani lakásban, akinek a halála már korábban bekövetkezett. Többeknek szemet szúrt, hogy a rendőrség és az ügyeletes orvosi szolgálat gépkocsija a dél­előtti óráktól kezdve késő délutánig a szökőkút közelében parkolt, és volt olyan olvasónk is, aki gyilkosságra gyanakodva kereste meg szerkesztőségünket. Erről azonban a rendőrségi tájékoztatás szerint nincs szó, idegenkezűség jeleit nem találták.

Nem hivatalos információk szerint a halottszemlében illetékes orvosra kellett sokat várakozni, mert messzebbről érkezett a cívisvárosbeli helyszínre.

RaL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában