videóval

2021.01.18. 12:31

Egy nap alatt elkapták a debreceni késes rablás gyanúsítottját

A 41 éves helyi férfit a Monostorpályi úton szúrták ki a rendőrök.

Fotó: YouTube / PoliceHungary

A rendőrségre január 17-én 10 óra 30 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy Debrecenben, a Sarló utcában ismeretlen tettes kirabolt egy kisboltot. Az esetről portálunkon is olvashattak. Mint azt a police.hu írja, az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek, és nagy erőkkel a feltételezett elkövető keresésébe kezdtek.

Fotó: police.hu

A nyomozók részletes adatgyűjtést és helyszíni szemlét tartottak, amelynek eredményeként pontos személyleírást kaptak az elkövetőről.

Másnap két járőr a Monostorpályi úton lett figyelmes egy férfira, akinek a ruházata nagyon hasonlított az elkövető személyleírásában szereplő ruhadarabokra. Igazoltatták és elszámoltatták a 41 éves helyi lakost, aki már akkor beismerte, hogy ő követte el a rablást

- áll a megyei rendőr-főkapitányság közleményében.

Fotó: police.hu

Mint írják, ezt követően a nyomozók kutatást tartottak a lakásában, ahol az ellopott pénz egy részét és a kést is megtalálták, majd lefoglalták. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, és elmondta a rendőröknek, hogy próbált gondosan odafigyelni arra, hogy minimális nyomot hagyjon maga után a bűncselekmény helyszínén. Pechére a szemfüles járőrök mégis felismerték.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói őrizetbe vették a 41 éves férfit, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kell felelnie.

Kapcsolódó cikk:

https://haon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/most-mar-hivhatod-a-rendorseget-mondta-az-eladonak-a-debreceni-rablo-4918291/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában